En Thomas i els seus amics - Les històries preferides d’en Thomas

En Thomas i els seus amics - Les històries preferides d’en Thomas

Thomas the Tank Engine

This Audio Content can be played on

Same series

€4.99

incl. VAT

Content:

Estàs llest per viure fantàstiques aventures amb en Thomas i els seus amics? Coneix a en Thomas, a l'Edward, en Henry, en James, l'Emily i en Percy i les emocionants històries que els esperen. Vagons entremaliats, vaques desobedients, carbons defectuosos... els trens s'hauran d'enfrontar a moltes dificultats, però amb el poder de l'amistat se'n sortiran. Tens l'equipatge fet? Puja al tren!
Acompanya a en Thomas, en Gordon, en James, en Cranky, en Dièsel, en Dexter, en Henry i la resta de trens de l'illa de Sodor a trepidants aventures! Vine a buscar el tresor, participa en missions de rescat, resol misteris fantasmagòrics i assisteix a la coronació del rei de Sodor, junt amb totes les locomotores. Xucuxú, xucuxú! Viatgers, al tren!
En Thomas i els seus amics™ és una sèrie creada per Britt Allcroft, basada en una col·lecció de llibres infantils anomenada «The Railway Series», escrita per W. Audry. Des de l'any 1984, milers de nens i nenes de tot el món han gaudit de les històries del tren blau i les seves aventures per l'illa de Sodor. La sèrie és molt estimada per nens, nenes i adults i la petita locomotora s'ha guanyat un lloc a habitacions, estanteries i al cor dels seus espectadors. Pots gaudir de les aventures de Thomas y sus amigos en Netflix i Youtube, i ara també en format audiollibre i en llibre electrònic.
Thomas the Tank Engine & Friends™
CREAT PER BRITT ALLCROFT
Basat en The Railway Series de The Reverend W Awdry.
© 2021 Gullane (Thomas) Limited. Thomas the Tank Engine & Friends y Thomas & Friends
son marcas registradas de Gullane (Thomas) Limited.
Thomas the Tank Engine & Friends y Design son Reg. U.S. Pat y TM. Off.
© 2021 HIT Entertainment Limited.

Age 3+

Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you