[NL] Thomas de Stoomlocomotief - De koning van het spoor

[NL] Thomas de Stoomlocomotief - De koning van het spoor

Thomas the Tank Engine

This Audio Content can be played on

Same series

€4.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

De graaf van Sodor vraagt Thomas en zijn vrienden om Millie de stoomlocomotief te helpen een kasteel te herbouwen. Dit kasteel was lang geleden eigendom van de koning van Sodor, wiens kroon werd gestolen. Zou die nog ergens verstopt kunnen liggen? Ga mee op avontuur!Ga op avontuur met Thomas en zijn vrienden Gordon, James, Cranky, Diesel, Dexter, Henry, en alle andere stoomlocomotieven op het eiland Sodor! Doe mee aan een schattenjacht en aan spannende reddingsmissies. Los een spookachtig mysterie op en woon de kroning van de koning van Sodor bij. Choo, Choo! Allemaal instappen!

Thomas de Stoomlocomotief™ werd gecreërd door Britt Allcroft, gebaseerd op "The Railway Series" van dominee W. Awdry. Verhalen over de kleine blauwe trein en zijn avonturen op het eiland Sodor zijn bekend en geliefd bij kinderen over de hele wereld sinds het uitkomen van de televisieserie in 1984. Thomas de Stoomlocomotief heeft een speciale plek in het hart van velen en is al jaren overal terug te zien op slaapkamers, boekenplanken en als treinensets voor kinderen. Je kan Thomas de Stoomlocomotief ook terugvinden op Netflix en YouTube – en nu ook als e-books en audioboeken!

Thomas de Stoomlocomotief en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you