[DA] Thomas og vennerne - Jernbanens konge

[DA] Thomas og vennerne - Jernbanens konge

Thomas the Tank Engine

This Audio Content can be played on

Same series

€4.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Jarlen af Sodor vender hjem til sit gods efter at have rejst verden rundt i mange år, og han har en masse spændende kasser med. Thomas og de andre damplokomotiver på Sodor er meget spændte på at se, hvad der gemmer sig i kasserne, og hvorfor jarlen får kørt sten og andre byggematerialer op til sit gods.
Tag med på spændende eventyr med toget Thomas, Gordon, James, Cranky, Diesel, Dexter, Henry og alle de andre lokomotiver fra øen Sodor! Tag med på skattejagt og farefulde redningsaktioner, opklar spøgelsesmysterier, og vær med til at krone kongen af Sodor. Fut, fut! Nu skal vi afsted!
Siden 1984 har historierne om det lille, blå lokomotiv Thomas og hans eventyr på øen Sodor været kendt og elsket af børn i hele verden. Thomas og vennerne har en særlig plads i mange hjerter og har været en fast del af børneværelset, togbanen, bogreolen. I dag findes Thomas og vennerne bl.a. på Netflix og YouTube – og nu også som e-bøger og lydbøger!
Thomas og vennerne™ er skabt af Britt Allcroft og baseret på serien "The Railway Series" af W. Awdry. Thomas og vennerne er et varemærke, som tilhører Gullane (Thomas) Limited og HIT Entertainment Limited.
© 2021 Gullane (Thomas) Limited. © 2021 HIT Entertainment Limited.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you