[DA] Bamse og sørøverne

[DA] Bamse og sørøverne

Bamse

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Kreativ-Tonies

6,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

På Farmors loft finder Bamse og Lille Hopsa et gammelt skattekort. Sammen med Ole Opfinder drager de ud på et farefuldt eventyr for at finde skatten. Bamse må kæmpe både mod en hval og en blæksprutte, og lige i hælene på dem er Ulven og sørøverne.
Velkommen til Bamses verden!
Når Bamse spiser Farmors krafthonning, bliver han verdens stærkeste bjørn! Han er også verdens rareste bjørn, der hjælper alle dem, der har brug for hjælp – både venner og uvenner. Bamse er spontan og nysgerrig. Han er gift med Brummelise, og de har fire børn sammen, trillingerne Bamsemaja, Teddy, Brum samt den lille Bamselotte. Når Bamse ikke er på arbejde i skoven, er han ofte ude på eventyr med sine bedste venner Lille Hopsa og Ole Opfinder.
Rune Andreásson blev født i Göteborg i 1925 og var både serieskaber og animator. Han fandt tidligt interessen for at tegne og debuterede allerede som tegneserietegner i gymnasietiden i ugebladet Allers Familiejournal med historien om Brum. Siden da har han fortryllet læsere med historier om Lille Rikard, Pellefant og ikke mindst Bamse – verdens stærkeste bjørn. Med tiden er Bamse blevet en af Nordens mest succesfulde børneserier, som også er blevet filmatiseret flere gange.

Ab 5 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
Altersempfehlung

Ab 5 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Lade diesen Audio Content auf alle Kreativ-Tonies

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich