[DA] Smølferne - Historiesamling 4

[DA] Smølferne - Historiesamling 4

Die Schlümpfe

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Gleiche Serie

6,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Nogle gange møder smølferne nogen, som gør livet farligt for dem. I denne historiesamling sker der bl.a. det, at Smølfine og en lille menneskepige bliver taget til fange af en ond heks, at den onde troldmand Gargamel går i gang med at lave en smølfesuppe, og at et af skovens væsner må narre Gammelsmølf for selv at slippe fri fra den onde Balthazar.
Slå ørerne ud og tag med på eventyr i det farverige Smølfeland med Smølfine, Gammelsmølf, Musiksmølf, Stærksmølf, Digtersmølf, Smilesmølf og alle de andre herlige små, blå væsener. Hør, hvad der sker, når Altmuligsmølf gerne vil flyve, når Bagersmølf løber tør for æg til sin kage, når Pyntesmølfs spejlbillede lige pludselig kommer til live, eller når Gargamel gang på gang forsøger at spolere Smølfernes fredelige hverdag med sine onde planer og farlige eliksirer. Rigtig smølf fornøjelse!
Smølferne blev skabt i 1958 af den belgiske tegner Pierre "Peyo" Culliford. De små, blå væsener, der er tre æbler høje, bor sammen i små huse af udhulede svampe i en landsby langt inde i skoven. Når de ikke leger, bygger, spiser, fester eller opfinder ting, går dagene med at narre den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael, som vil gøre det af med dem...
Fra Smølfernes univers tæller i dag en lang række tegneserier og bøger, samt film og tv-serier, som bl.a. kan ses på Netflix og YouTube.
Smølferne og tilknyttede varemærker tilhører Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.

Ab 5 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
Altersempfehlung

Ab 5 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich