[NL] Hamley leert toveren

[NL] Hamley leert toveren

Hamley

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Kreativ-Tonies

7,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Hamley is geen gewone kitten. Waarom? Omdat ze mensen kan verstaan! Elke dag beleeft ze weer een nieuw avontuur. En deze keer wordt het een betoverend verhaal. Het is namelijk tijd voor Halloween. Ook de baasjes van Hamley vieren dit griezelfeest en het huis hangt vol spookachtige versiersels. En de dag wordt nog spannender als Hamley erachter komt dat er een échte tovenaar in haar buurt woont... Misschien kan hij haar wel leren toveren?

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers. Met de schattige verhalen in de Hamley-reeks richt ze zich voor het eerst op jongere kinderen.

Sandra was in 2015 laureate van de allereerste Aspe Award, een thriller-kortverhalenwedstrijd, georganiseerd door uitgeverij Manteau en Pieter Aspe. Zij was in 2017 laureate van de gerenommeerde Bath-Award voor flash fiction en werd in 2018 genomineerd voor de Cultuurprijs van Sint-Amands. Sandra schrijft en publiceert ook Engelstalige boeken onder het pseudoniem Joanne Carlton.

Ab 6 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
09 - Chapter 9
10 - Chapter 10
11 - Chapter 11
12 - Chapter 12
13 - Chapter 13
14 - Chapter 14
Altersempfehlung

Ab 6 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Lade diesen Audio Content auf alle Kreativ-Tonies

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich