[NL] Stoute Schildpad en andere verhaaltjes

[NL] Stoute Schildpad en andere verhaaltjes

Peppa Pig

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Kreativ-ToniesGleiche Serie

5,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Dit superleuke Peppa boek bevat 6 verhaaltjes van het leuke varkentje en haar familie en vriendjes. Opa Big gaat met Peppa en George een ritje maken in zijn kleine trein en Papa Big bouwt een nieuw huis. Dokter Hamster komt langs voor een noodgeval! Meneer Stier maakt iets stuk in de porseleinwinkel en Sibbe de Schildpad is stout! Ook gaan we langs bij de winkel van Meneer Vos voor een trouwcadeau. Een echte aanrader voor alle Peppa-fans!© Hasbro. All rights reserved.

Beleef spannende avonturen met Peppa, George Big, Mama Big, Papa Big, Zoe Zebra, Suzy Schaap, Kelly Konijn en vele anderen! Bezoek Peppa’s circus, speel tuinspelletjes en basketbal, ga op boottocht en spring op en neer in de modderpoel samen met je favoriete biggetje. Oink, oink!

De wonderlijke wereld van Peppa Pig is een creatie van Neville Astley en Mark Baker. Sinds de lancering op Channel 5 en Nickelodeon Jr. in 2004 raakte Peppa bekend in meer dan 180 landen. Kinderen kennen haar van speelgoed, kleding, boeken en meer dan 330 afleveringen op televisie.

Peppa is een schattig biggetje van 4 jaar oud. Ze woont samen met haar kleine broer George bij Mama Big en Papa Big. Peppa zorgt graag voor haar broertje George. Samen met hem en haar bijzondere teddybeer beleeft ze heel wat avonturen. Peppa speelt ook graag met haar beste vriendin, Suzy Schaap. Ze houdt van bezoekjes aan Oma en Opa Big, waar altijd zelfgemaakte chocoladetaart voor haar klaarstaat, en van schrijven aan haar Franse pennenvriendin, Eline Ezel. Wat Peppa het allerliefste doet, is springen in modderpoelen, lachen en luid knorren.

Ab 3 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
Altersempfehlung

Ab 3 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lade diesen Audio Content auf alle Kreativ-Tonies

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich