[FI] Pipsa Possu - Ukkijänis avaruudessa ja muita tarinoita

[FI] Pipsa Possu - Ukkijänis avaruudessa ja muita tarinoita

Peppa Pig

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Kreativ-ToniesGleiche Serie

5,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Kaikilla on hauskaa Pipsa Possun ja hänen perheensä kanssa! Pipsa Possun arkeen kun mahtuu jos jonkinmoista puuhaa. Tämän kokoelman kuudessa lystikkäässä tarinassa Pipsa askartelee linnan, tekee tiedettä, käy museossa, viettää kansainvälisyyspäivää ja kuulee Ukkijäniksen kuumatkasta. Eikä siinä vielä kaikki! Lopussa odottaa jännittävin tapahtuma, kun Pipsa Possu pääsee esiintymään sirkuksessa.© Hasbro. All rights reserved.

Pipsa on 4-vuotias rakastettava possu, joka asuu Äitipossun, Isäpossun ja pikkuveljensä Jyrin kanssa. Eniten Pipsa rakastaa hyppiä ylös ja alas mutalammikoissa, nauraa ja röhistä äänekkäästi. Tule mukaan jännittäviin seikkailuihin Pipsa Possun, Jyri Possun, Äitipossun, Isäpossun, Susa Seepran, Lotta Lampaan, Johanna Jäniksen ja monien muiden kanssa! Röh röh!

Pipsa Possun ihanan maailman ovat luoneet Neville Astley ja Mark Baker. Ensijulkaisustaan Nickelodeon Jr. -kanavalla vuonna 2004, Pipsa on matkustanut yli 180 maahan, koristanut lelukokoelmia ja vaatteita ja esiintynyt kirjoissa sekä yli 330 tv-jaksossa.

Ab 3 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
Altersempfehlung

Ab 3 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lade diesen Audio Content auf alle Kreativ-Tonies

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich