[DA] Pyjamasheltene redder dagen!

[DA] Pyjamasheltene redder dagen!

PJ Masks

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Gleiche Serie

4,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Tag med Pyjamasheltene ud på fire spændende eventyr! Skurkene har udtænkt nye, skumle planer, og heltene må i aktion. Hvor er Pyjamasheltenes superfartøjer blevet af? Hvem vinder kampen om baserne? Egner Ugline sig til at have et kæledyr? Og hvad er der egentlig i Romeos store ondskabsboks? Det finder du snart ud af!
Tag med Kattedreng, Gekko og Ugline på superhelteeventyr! Kør ud i natten i Kattefræseren, Gekkomobilen eller Uglesvæveren og vær med til at forhindre Romeo, Månepige, Nat Ninja, Ulveungerne og alle de andre skurke i at overtage legepladsen og byen. Så på med din pyjamas - det er tid til at være helt! Pyjamashelte er på sagen, Pyjamashelte redder dagen!
Pyjamasheltene er oprindeligt en serie af franske børnebøger, men blev kendt verden over da den blev sendt på TV i 2015. I den populære Netflix- og Disney-serie følger vi Amanda, Oscar og Lars, som alle har en magiske pyjamas, der forvandler dem til superhelte om natten. Amanda bliver til Ugline, Oscar bliver til Kattedreng og Lars bliver til Gekko. Når natten falder på, tager de ud for at bekæmpe deres onde fjender og rivaler som Romeo, Månepige, Nat Ninja, Ulveungerne, Møtsuki, Octobella, Farao Drengen og Munki-Gu for at forhindre dem i at ødelægge folks dag (og nat). Pyjamasheltene kan overvinde alt. De redder skolen, beskytter høstmånen, returnerer en stjålet dinosaur til museet og beskytter jorden mod affald.
Superpyjamasserne giver teamet kræfter som Super Kattefart, Super Gekko Camouflage og Super Uglefjer. Men i sidste ende er det bedste våben altid deres venskab og samarbejde. Serien giver folk en følelse af at være i stand til at overvinde deres frygt for natlige bekymringer og lærer moral om, hvordan man kan være en bedre person.
Pyjamasheltene og tilknyttede varemærker tilhører eOne/Hasbro og benyttes under licens fra Hasbro. © 2021 Hasbro

Ab 3 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
Altersempfehlung

Ab 3 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich