[DA] Tre minutter i godnat - Pyjamasheltene

[DA] Tre minutter i godnat - Pyjamasheltene

PJ Masks

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Gleiche Serie

4,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Er du klar til at tage ud i natten for at redde dagen? Så tag med Kattedreng, Ugline og Gekko og hjælp dem med at besejre Romeo, Nat-ninja og Månepigen. Denne bog indeholder hele tolv seje historier om Pyjamasheltene. Perfekt som godnathistorie eller bare til en lille hyggestund.
Tag med Kattedreng, Gekko og Ugline på superhelteeventyr! Kør ud i natten i Kattefræseren, Gekkomobilen eller Uglesvæveren og vær med til at forhindre Romeo, Månepige, Nat Ninja, Ulveungerne og alle de andre skurke i at overtage legepladsen og byen. Så på med din pyjamas - det er tid til at være helt! Pyjamashelte er på sagen, Pyjamashelte redder dagen!
Pyjamasheltene er oprindeligt en serie af franske børnebøger, men blev kendt verden over da den blev sendt på TV i 2015. I den populære Netflix- og Disney-serie følger vi Amanda, Oscar og Lars, som alle har en magiske pyjamas, der forvandler dem til superhelte om natten. Amanda bliver til Ugline, Oscar bliver til Kattedreng og Lars bliver til Gekko. Når natten falder på, tager de ud for at bekæmpe deres onde fjender og rivaler som Romeo, Månepige, Nat Ninja, Ulveungerne, Møtsuki, Octobella, Farao Drengen og Munki-Gu for at forhindre dem i at ødelægge folks dag (og nat). Pyjamasheltene kan overvinde alt. De redder skolen, beskytter høstmånen, returnerer en stjålet dinosaur til museet og beskytter jorden mod affald.
Superpyjamasserne giver teamet kræfter som Super Kattefart, Super Gekko Camouflage og Super Uglefjer. Men i sidste ende er det bedste våben altid deres venskab og samarbejde. Serien giver folk en følelse af at være i stand til at overvinde deres frygt for natlige bekymringer og lærer moral om, hvordan man kan være en bedre person.
Pyjamasheltene og tilknyttede varemærker tilhører eOne/Hasbro og benyttes under licens fra Hasbro. © 2021 Hasbro

Ab 3 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
09 - Chapter 9
10 - Chapter 10
11 - Chapter 11
12 - Chapter 12
Altersempfehlung

Ab 3 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich