[DA] Barbie - Søsterdetektiverne 3 - Mysteriet om det store søuhyre

[DA] Barbie - Søsterdetektiverne 3 - Mysteriet om det store søuhyre

Barbie

€6.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Barbies venner Teresa og Nikki løber en morgentur sammen på stranden i Malibu. Der er underligt tåget, og pludselig ser de et kæmpemæssigt søuhyre. Teresa og Nikki spæner hjem til Barbie og fortæller hende det. Men lever der virkelig søuhyrer i Malibu? Søsterdetektiverne går straks i gang med at løse mysteriet.
Tag med på vidunderlige eventyr med Barbie og alle hendes venner! Vær med til at opklare mysterier om hemmelige døre, søuhyrer og flaskeposter, fang skurke som hemmelig agent, syng med i Barbies rockband, fejr fødselsdag i Dreamtopia, og flyv med til tropiske sandstrande og fjerne planeter fra fjerne galakser. Nu skal vi afsted!
Siden 1950’erne har Mattels Barbie-dukke været mange børns allerbedste ven. Hun er et modeikon og en frygtløs eventyrer, og hun er med i et utal af skønne film, tv-serier og bøger. I den populære Netflix-serie Barbie Dreamhouse Adventures følger vi Barbies liv i Drømmehuset i den californiske strandby Malibu, hvor hun hygger sig med sine søstre Chelsea, Skipper og Stacie, kæresten Ken og de mange andre gode venner. Og når Barbie sætter sig bag rattet i sin store, lyserøde autocamper og kører dem alle ud på eventyr, bliver det blot endnu mere spændende! I Barbie Dreamtopia er det den mindste søster Chelsea, der tager Barbie og Barbie-fans med på eventyr i en skøn fantasiverden fyldt med havfruer, feer og anden fabelagtig magi. Barbie har også sin egen YouTube-kanal med mange millioner følgere, og hun taler ikke kun om mode, skønhed og livet med vennerne. Hun berører også mere tabubelagte emner som racisme, mental sundhed og kropspositivisme. Flere serier af særlige rollemodeldukker understøtter Barbies drøm om at inspirere piger verden over til at drømme stort – og tro på, at deres drømme kan gå i opfyldelse uanset hvad.
Barbie og tilknyttede varemærker tilhører Mattel og benyttes under licens fra Mattel Europa. © 2021 Mattel

Age 5+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
Age Recommendation

Age 5+

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you