[NL] PJ Masks - Wees een held!

[NL] PJ Masks - Wees een held!

PJ Masks

This Audio Content can be played on

Same series

€4.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Het is tijd om een held te zijn! De PJ Masks gaan graag de nacht in om de dag te redden. Door hun vele avonturen hebben ze belangrijke lessen geleerd over hoe ze de beste helden kunnen zijn: samenwerken als een team, leren van je fouten, en nog veel meer. Kom mee en leer alles over hoe jij ook een held kunt zijn!


Ga mee met Catboy, Gekko en Owlette op superheldenavontuur! Rijd de nacht in in de Cat Car, Gekko-Mobiel of het Uilenzwever en voorkom dat Romeo, Luna Girl, Night Ninja, de Ninjalinos en alle andere schurken de speeltuin en de stad overvallen. Bedtijd is het juiste moment om de misdaad te bestrijden. Dus, trek je pyjama aan en ga de nacht in, om de dag te redden, PJ Masks zal je de weg wijzen. Het is tijd om een held te zijn!

PJ Masks is oorspronkelijk een serie Franse prentenboeken. Het kreeg wereldwijde populariteit toen het in 2015 op televisie werd uitgezonden. In de populaire Netflix en Disney tv-serie volgen we Amaya, Connor en Greg, die allemaal een magische pyjama hebben die hen 's nachts transformeert in superhelden. Amaya wordt Owlette, Connor wordt Catboy en Greg wordt Gekko. Als de nacht valt, gaan ze samen de strijd aan met hun duivelse vijanden en rivalen zoals Romeo, Luna Girl, Night Ninja en de Ninjalinos om te voorkomen dat ze de dag (en nacht) van de mensen verpesten. PJ Masks kunnen alles overwinnen! Ze redden de school, beschermen de oogstmaan, brengen een gestolen dinosaurus terug naar het museum en beschermen de aarde tegen vervuiling.

De super pyjama's geven het team krachten als Super Kat Oren, Super Gekko Schild en Super Uil Vleugels. Maar uiteindelijk is het krachtigste wapen altijd hun vriendschap en teamwork. De serie geeft je het gevoel dat je de angst voor de nacht en nachtmerries kunt overwinnen en leert je over hoe je beter mens kunt zijn.

PJ Masks™ en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van eOne/Hasbro en worden gebruikt onder licentie van Hasbro. © 2021 Hasbro

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you