En Thomas i els seus amics – El misteri de la Muntanya Blava

En Thomas i els seus amics – El misteri de la Muntanya Blava

Thomas & seine Freunde

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Gleiche Serie

4,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Al turó blau, les vies són molt difícils de creuar. Per això, els trens que treballen per la zona són ràpids i àgils. Durant un ensorrament, en Paxton s'accidenta i necessita algunes reparacions. Sir Topham Hatt envia a en Thomas a treballar a les vies del turó blau durant l'absència del seu amic, però quan arriba allà, descobreix que hi ha una misteriosa locomotora que l'observa des de lluny. Qui és i per què s'amaga d'en Thomas?
Acompanya a en Thomas, en Gordon, en James, en Cranky, en Dièsel, en Dexter, en Henry i els altres trens de l'illa de Sodor a trepidants aventures! Vine a buscar el tresor, participa en missions de rescat, resol misteris fantasmagòrics i assisteix a la coronació del rei de Sodor, junt amb totes les locomotores. Xucuxú, xucuxú! Viatgers, al tren!
En Thomas i els seus amics™ és una sèrie creada per Britt Allcroft, basada en una col·lecció de llibres infantils anomenada «The Railway Series», escrita per W. Audry. Des de l'any 1984, milers de nens i nenes de tot el món han gaudit de les històries del tren blau i les seves aventures per l'illa de Sodor. La sèrie és molt estimada per nens, nenes i adults i la petita locomotora s'ha guanyat un lloc a habitacions, estanteries i al cor dels seus espectadors. Pots gaudir de les aventures de Thomas y sus amigos en Netflix i Youtube, i ara també en format audiollibre i en llibre electrònic.
Thomas the Tank Engine & Friends™
CREAT PER BRITT ALLCROFT
Basat en The Railway Series de The Reverend W Awdry.
© 2021 Gullane (Thomas) Limited. Thomas the Tank Engine & Friends y Thomas & Friends
son marcas registradas de Gullane (Thomas) Limited.
Thomas the Tank Engine & Friends y Design son Reg. U.S. Pat y TM. Off.
© 2021 HIT Entertainment Limited.

Ab 3 Jahre

Altersempfehlung

Ab 3 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich