[FI] Tuomas Veturi – Tuomaksen parhaat tarinat

[FI] Tuomas Veturi – Tuomaksen parhaat tarinat

Thomas & seine Freunde

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Gleiche Serie

4,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Kuusi ihanaa tarinaa Tuomas Veturin maailmasta! Tarinoissa tutustutaan Tuomaksen lisäksi viiteen eri veturiin.

Tuomas Veturi on hauska tyyppi, mutta hän osaa olla myös nenäkäs. Kun Jaska-veturi suistuu raiteilta, Tuomas ei kuitenkaan epäröi auttaa ja pistää kaikkea peliin. Onhan Tuomas Vallan Verraton Veturi!

Edvard on jo iäkäs veturi. Muut veturit kutsuvat häntä romuraudaksi. Edvard saa kuitenkin tilaisuuden näyttää, ettei hän ole ansainnut nimitystä – ja että hän pärjää muille vauhdissa!

Mikä Henri-veturia oikein vaivaa? Henri on suuri veturi ja kova tekemään töitä. Viime aikoina hänestä on kuitenkin ollut puhti pois. Kuka osaisi parantaa Henrin? Onko olemassa veturien lääkäriä?


Tule mukaan jännittäviin seikkailuihin Tuomas Veturin, Jorin, Jaskan, Niilon, Dieselin, Henrin ja kaikkien muiden Sodor-saaren veturien kanssa! Kuuntele, kuinka veturit etsivät aarretta, suorittavat vaarallisia pelastusoperaatioita sekä selvittävät aavemaisia mysteereitä. Kaikki kyytiin, nyt lähdetään!

Tuomas Veturi™ on Britt Allcroftin luoma sarja, joka perustuu Pastori W. Awdryn The Railway Series -kirjoihin. Kertomukset pienestä sinisestä veturista ja tämän seikkailuista Sodor-saarella ovat hurmanneet lukijoita ympäri maailman jo vuodesta 1984. Tuomas Veturi seikkailee nyt myös Netflixissä ja Youtubessa – sekä e- ja äänikirjoissa.

Tuomas Veturin tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel

Ab 3 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
09 - Chapter 9
Altersempfehlung

Ab 3 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich