[NL] Willy en de boze bokking

[NL] Willy en de boze bokking

Willy

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Kreativ-Tonies

4,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Een avontuurlijke jongen en zijn nerveuze teddybeer gaan geen gevaar uit de weg!

De Neptunus, een onderzeeboot, is spoorloos verdwenen. Willy leest erover in de krant en heeft meteen een idee. Zou dit niet het werk van Konrad, de kwaadaardige haring, kunnen zijn? In het gezelschap van zijn teddybeer gaat Willy op onderzoek uit. Hij krijgt de hulp van een journalist-meeuw, een walvis, enkele haaien en twee sidderalen. Rechttoe-rechtaan avontuur, geschreven door een meesterverteller.


Een avontuurlijke jongen en zijn nerveuze teddybeer gaan geen gevaar uit de weg! Willy woont in een dierenwereld, met goede... en slechte dieren. Een creatie voor eerste lezers van meesterverteller Jeffrey Archer.

Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen, toneelstukken en kinderboeken. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Ab 6 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
Altersempfehlung

Ab 6 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Lade diesen Audio Content auf alle Kreativ-Tonies

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich