[NL] Willy en de vierkante wereld

[NL] Willy en de vierkante wereld

Willy

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Kreativ-Tonies

4,99 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Een avontuurlijke jongen en zijn nerveuze teddybeer gaan geen gevaar uit de weg!

Jojo de kat is ontvoerd en dat kan Willy niet laten gebeuren. Maar hij heeft er geen idee van hoe ver zijn zoektocht hem zal voeren. Hij moet de ruimte in, helemaal tot in de vierkante wereld, waar het vraatzuchtige monster leeft dat Jojo heeft laten ontvoeren. Wat eet dat monster het allerliefste? Katten! Een spannend verhaal met aansprekende tekeningen.


Een avontuurlijke jongen en zijn nerveuze teddybeer gaan geen gevaar uit de weg! Willy woont in een dierenwereld, met goede... en slechte dieren. Een creatie voor eerste lezers van meesterverteller Jeffrey Archer.

Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen, toneelstukken en kinderboeken. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Ab 6 Jahre

Titelliste:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
Altersempfehlung

Ab 6 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Lade diesen Audio Content auf alle Kreativ-Tonies

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich