[DA] Bamse og juletroldene

[DA] Bamse og juletroldene

Bamse

This Audio Content can be played on

Creative-Tonies

€6.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Bamse og hans datter Bamselotte opdager, at deres julepynt er blevet stjålet. Det viser sig, at julepynten er forsvundet flere steder i byen. Det er meget mystisk. Bamse tager sin blå hue på og tager Bamselotte i hånden. Sammen følger de et rosinspor, der fører dem ind i den snedækkede skov. Det bliver starten på et spændende eventyr.
Velkommen til Bamses verden!
Når Bamse spiser Farmors krafthonning, bliver han verdens stærkeste bjørn! Han er også verdens rareste bjørn, der hjælper alle dem, der har brug for hjælp – både venner og uvenner. Bamse er spontan og nysgerrig. Han er gift med Brummelise, og de har fire børn sammen, trillingerne Bamsemaja, Teddy, Brum samt den lille Bamselotte. Når Bamse ikke er på arbejde i skoven, er han ofte ude på eventyr med sine bedste venner Lille Hopsa og Ole Opfinder.
Rune Andreásson blev født i Göteborg i 1925 og var både serieskaber og animator. Han fandt tidligt interessen for at tegne og debuterede allerede som tegneserietegner i gymnasietiden i ugebladet Allers Familiejournal med historien om Brum. Siden da har han fortryllet læsere med historier om Lille Rikard, Pellefant og ikke mindst Bamse – verdens stærkeste bjørn. Med tiden er Bamse blevet en af Nordens mest succesfulde børneserier, som også er blevet filmatiseret flere gange.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you