[FI] Bamsen ystävyyskirja

[FI] Bamsen ystävyyskirja

Bamse

This Audio Content can be played on

Creative-Tonies

€4.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Vikki määräilee ja suuttuu, kun toiset eivät leiki niin kuin hän sanoo. Myöhemmin Pampula hakee Vikin takaisin leikkiin – sillä ehdolla, että asioista sovitaan yhdessä. Ketään ei jätetä ulkopuolelle, vaan kaikki saavat taikoa!
Monipuolinen ja mukava kirja kaveruustaitojen opetteluun! Teos koostuu tarinoista ja tietoiskuista, jotka kertovat esimerkiksi ystävystymisestä, riidoista ja tavaroitten jakamisesta kaverin kanssa. Mukana myös lastenpsykologi Jenny Klefbomin vinkit aiheesta.
Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.
Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
Running Time

approx. 22 minutes

Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you