[DA] De bedste historier med Rasmus Klump

[DA] De bedste historier med Rasmus Klump

Petzi

€8.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Rasmus Klumps allerbedste historier er den unikke samling historier om den helt igennem danske bjørn, Klump, og hans venner Pingo, Pelle, Skæg og alle de andre. Historierne er fortalt i børnehøjde - her er ingen ubehagelige overraskelser - intet ondt forstyrrer denne verden af finurlighed og humor. I Rasmus Klumps allerbedste historier er hjælpen og løsningen altid lige rundt om næste hjørne. I bogen finder du historierne om Rasmus Klump og den røde bil, Rasmus Klump redder Prinsesse Nanna, Rasmus Klump laver en film, Rasmus Klump og Påskeharen, Rasmus Klump og pandekageskibet, Rasmus Klump og drageungen, Rasmus Klump på kageøen, Rasmus Klump besøger muldvarperne, Rasmus Klump og juletræet.

Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.

Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
09 - Chapter 9
Age Recommendation

Age 3+

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you