[DA] Otte historier med Rasmus Klump

[DA] Otte historier med Rasmus Klump

Petzi

This Audio Content can be played on

Same series

€6.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Otte klassiske historie med Rasmus Klump og vennerne. Det glemte tog: Hør om dengang Rasmus Klump fik lov at låne en damptromle og kom til at køre alt helt fladt. Rasmus Klump hjælper Pips: Hør, hvordan Rasmus Klump og Pingo bygger et hus til Pips og et kæmpe fuglehus til fru Struds. Skæg og Havfruen: Hør Skæg fortælle en rigtig skipperskrøne om dengang, hvor ankeret fra det gode skib Mary sad fast i Havfruens hår. Rasmus Klump holder kyllinger: Hør hvordan Rasmus Klump holder høns og får en masse små kyllinger. Pildskadden på eventyr: Hør hvordan Rasmus Klumps gode ven Pildskadden kommer ud at sejle med en spurv, trave med en ko og flyve med en flok gæs. Rasmus Klump og Gemmedyrene: Hør, hvordan Rasmus Klump hjælper et lille gemmedyr i skoven hjem til sin mor. Den rullende seng: Hør, hvordan Rasmus Klump og vennerne bygger en rullende seng og ender med at komme alt for tidlig i skole. Det glemte tog: Hør, hvordan Rasmus Klump hjælper det glemte tog med at finde nye venner.
Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.
Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you