Arriba la Pimpa

Arriba la Pimpa

Pimpa

This Audio Content can be played on

Creative-Tonies

€3.99

incl. VAT

Content:

A l’Armand li agrada molt collir maduixes. Quan es desperta i veu que fa tan bon dia, decideix anar al bosc a agafar-ne algunes. Però de cop i volta es troba que allò que semblava una maduixa... és una gosseta! La Pimpa és una gossa blanca amb taques vermelles. L’Armand i ella es fan amics de seguida. Una història d’amistat i descobriment!

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2005 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga Egmont


La Pimpa és una simpàtica gosseta de taques vermelles. A la Pimpa li encanta jugar amb el seu humà i amic, l’Armand, i sovint viu aventures molt emocionants. Des d’un viatge a la Xina fins a una visita al museu, les històries de la Pimpa t’obriran un món d’imaginació, curiositats i un munt d’amics.

En Francesco Tullio Altan és un dibuixant i il·lustrador italià, conegut gràcies a la seva sèrie d’àlbums il·lustrats protagonitzats per la Pimpa. El personatge va néixer com a regal per la seva filla en 1975 i, des de llavors, l’autor ha escrit i dibuixat més de 150 llibres. La sèrie ha venut 6,5 milions de còpies i s’ha adaptat a múltiples sèries animades per la televisió pública italiana.

Ara, a l’era digital, la Pimpa s’ha adaptat a ebook i audiollibre i està preparada per ser la companya fidel d'una nova generació de nens i nenes.

Age 4+

Age Recommendation

Age 4+

This Audio Content can be played on

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you