[NL] De Smurfen - Verhalenbundel 6

[NL] De Smurfen - Verhalenbundel 6

The Smurfs

This Audio Content can be played on

Creative-Tonies

€4.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Knutselsmurf heeft een nieuw voertuig uitgevonden: de smurfmobiel! Iedereen wil een eigen exemplaar. Het duurt niet lang voordat het hele Smurfendorp op zijn kop staat en de chaos onder de smurfmobielen uitbreekt. Ondertussen werkt de gemene Gargamel ook aan een nieuw voertuig. Niet om mee te doen met de smurfenrace, maar om de blauwe wezentjes voor eens en altijd uit te roeien. Als dat maar goed gaat!

Dit is het zesde deel in de reeks verhalenbundels van de Smurfen.

Maak je klaar voor de avonturen uit het Smurfendorp met Smurfin, Grote Smurf, Muzieksmurf, Potige Smurf, Dichtersmurf, Lolsmurf en alle andere kleine blauwe wezentjes. Ontdek wat er gebeurt als Knutselsmurf wil vliegen, wanneer Bakkersmurf geen eieren meer heeft voor zijn taart, wanneer de weerspiegeling van Hippe Smurf plotseling tot leven komt of wanneer de gemene tovenaar Gargamel keer op keer het vredevolle leven van de Smurfen probeert te verpesten met zijn kwade plannen en gevaarlijke elixirs. Veel smurfplezier!

De Belgische cartoonist Pierre "Peyo" Culliford creëerde De Smurfen in 1958. De kleine blauwe wezentjes, elk zo groot als drie appels, leven samen in kleine paddestoelachtige huisjes in een dorp diep in het bos. Als ze niet spelen, bouwen, eten, feesten of dingen verzinnen, brengen zij hun dagen door met het voor de gek houden van de gemene tovenaar Gargamel en zijn kat Azraël, die samen de smurfen willen uitroeien...
De Smurfen en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Peyo Creations. © 2021 Peyo Creaties.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
Running Time

approx. 28 minutes

Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you