[DA] Tre minutter i godnat - Smølferne

[DA] Tre minutter i godnat - Smølferne

The Smurfs

€6.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Her får du seks klassiske historier om de herlige Smølfer.
Den flyvende smølf – Kan Altmuligsmølf blive til en Flyvesmølf?
Smølfekagen – Gammelsmølf sender gik Smilesmølf og Gnavensmølf ud for at finde æg til Bagersmølfs kage.
Smølfoni i C-dur – Smølfeorkestret skal spille koncert, men Musiksmølf er ikke helt med på noderne. Han låner et instrument af Gargamel, men mon det er en god idé?
Den spejlvendte smølf – Pyntesmølf elsker sit spejlbillede. Men en dag rammer lynet ned i spejlet, ud pludselig kommer spejlsmølfen i live.
Vejrsmølfemaskinen – Byggesmølf vil bygge en maskine, så han kan styre vejret til den årlige udflugt. Men hvad sker der, når Smølferne ikke kan være enige om hvilket vejr, de skal have?
Slå ørerne ud og tag med på eventyr i det farverige Smølfeland med Smølfine, Gammelsmølf, Musiksmølf, Stærksmølf, Digtersmølf, Smilesmølf og alle de andre herlige små, blå væsener. Hør, hvad der sker, når Altmuligsmølf gerne vil flyve, når Bagersmølf løber tør for æg til sin kage, når Pyntesmølfs spejlbillede lige pludselig kommer til live, eller når Gargamel gang på gang forsøger at spolere Smølfernes fredelige hverdag med sine onde planer og farlige eliksirer. Rigtig smølf fornøjelse!
Smølferne blev skabt i 1958 af den belgiske tegner Pierre "Peyo" Culliford. De små, blå væsener, der er tre æbler høje, bor sammen i små huse af udhulede svampe i en landsby langt inde i skoven. Når de ikke leger, bygger, spiser, fester eller opfinder ting, går dagene med at narre den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael, som vil gøre det af med dem...
Fra Smølfernes univers tæller i dag en lang række tegneserier og bøger, samt film og tv-serier, som bl.a. kan ses på Netflix og YouTube.
Smølferne og tilknyttede varemærker tilhører Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
08 - Chapter 8
Age Recommendation

Age 3+

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you