[NL] Lisa op de woonboot (1-3)

[NL] Lisa op de woonboot (1-3)

Lisa on the Houseboat

This Audio Content can be played on

Creative-Tonies

€5.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Lisa en het carnaval
Tienjarige Lisa woont met haar ouders in een drukke stad. Ze wenst dat haar ouders avontuurlijker waren, maar haar moeder kijkt altijd televisie en haar vader werkt dag en nacht op zijn laptop. Op een dag komt er een kermis in de stad en midden in de drukte ontmoet Lisa een hond, Goldie, die haar naar een piratenschip van kapitein Noah leidt. Voor ze het weet, gaat ze de zee op. Zal haar verlangen naar avontuur eindelijk uitkomen?

Lisa op het eiland
Lisa wilde altijd al een avontuur beleven en nu kapitein Noah is vertrokken, zonder door te hebben dat zij aan boord van zijn piratenschip is, gaat ze eindelijk op avontuur. De papegaai van Noah heeft een vreemd nieuw eiland ontdekt en Noah weet dat het een soort geheim bevat. Ze moeten alleen nog uitzoeken wat dat geheim is...

Lisa het vissersmeisje
Lisa wil zichzelf bewijzen aan boord van haar nieuwe piratenschip. Kapitein Noah weet hoe hij het schip moet besturen, Ava weet hoe ze moet navigeren, maar wat kan Lisa doen? Ze besluit te gaan vissen zodat ze 's avonds vers vis kunnen eten, maar het duurt niet lang voordat Lisa meer vangt dan ze had verwacht.

Age 4+

List of titles:

01 - Lisa en het carnaval
02 - Lisa op het eiland
03 - Lisa het vissersmeisje
Age Recommendation

Age 4+

This Audio Content can be played on

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you