[SV] Greta Gris - Den busiga sköldpaddan och andra berättelser

[SV] Greta Gris - Den busiga sköldpaddan och andra berättelser

Peppa Pig

This Audio Content can be played on

Creative-ToniesSame series

€3.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Greta Gris bor med Pappa Gris, Mamma Gris och lillebror Georg. I den här boken får Greta och Georg följa med Morfar Gris på tågutflykt och vara med och bygga ett nytt hus. Dessutom blir det äventyr med den flygande veterinären, en trasig tekanna och en busig sköldpadda.

Greta Gris och hennes vänner tar läsaren med på lekfulla och vardagsnära äventyr!© Hasbro. All rights reserved.

Följ med på spännande äventyr tillsammans med Greta Gris, Georg Gris, Mamma Gris, Pappa Gris, Sonja Zebra, Lena Lamm, Karin Kanin och alla de andra! Var med när Greta visar upp sin cirkus, leker i trädgården, spelar basket och åker båt. Här är din chans att hoppa upp och ner i lerpölar tillsammans med hela världens lilla favoritgris! Nöff, nöff!

Greta Gris och hennes underbara värld har skapats av Neville Astley och Mark Baker. Sedan Greta först lanserades 2004 på Channel 5 och Nickelodeon Jr. har hon rest till över 180 länder och dykt upp som leksak, på kläder, i böcker och i mer än 330 avsnitt av teveprogrammet.

Greta är en fyraårig gris som är lätt att älska. Hon bor tillsammans med Mamma Gris, Pappa Gris och sin lillebror Georg. Greta tycker om att ta hand om sin lillebror Georg och ger sig gärna ut på äventyr tillsammans med honom och favoritnallen Teddy. Dessutom tycker Greta om att leka med sin bästis Lena Lamm, att besöka Mormor och Morfar Gris och äta deras hembakta chokladtårta, och att brevväxla med sin franska brevkompis, Åsa Åsna. Men det allra bästa Greta vet är att hoppa upp och ner i lerpölar medan hon skrattar och grymtar högt.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
04 - Chapter 4
05 - Chapter 5
06 - Chapter 6
07 - Chapter 7
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you