[DA] Gurli Gris - Bedstefar Kanin i rummet og andre historier

[DA] Gurli Gris - Bedstefar Kanin i rummet og andre historier

Peppa Pig

This Audio Content can be played on

Creative-ToniesSame series

€6.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Tag på eventyr med Gurli Gris! Rejs ud i rummet med Bedstefar Kanin, og vær med, når Gurli og hendes venner laver en fantastisk cirkusforestilling. Der er aldrig en dag, hvor der ikke sker noget nyt og spændende i selskab med Gurli Gris – glæd dig til en masse hyggelige, sjove og finurlige historier om Gurli, Gustav, deres dejlige familie og søde venner.© Hasbro. All rights reserved.

Tag med på sjove eventyr sammen med Gurli Gris, Gustav Gris, Mor Gris, Far Gris, Sara Zebra, Frida Får, Karina Kanin og mange andre! Tag med til Gurlis cirkus, i haven, til basketball, på bådtur, og gør dig klar til at hoppe rundt i mudrede mudderpøle sammen med vores allesammens yndlingsgris! Grynt, grynt!

De fantastiske fortællinger om Gurli Gris blev skabt af Neville Astley og Mark Baker. Siden serie om Gurli Gris blev sendt første gang på Channel 5, Nickelodeon Jr. i 2004, har den lille gris rejst rundt i mere end 180 lande som både legetøj, tøjkollektioner, i bøger og i mere end 330 tv-episoder.

Gurli Gris er en 4 år gammel gris, der bor sammen med Mor Gris, Far Gris og lillebror Gustav. Gurli elsker at lege med sin lillebror og at tage på eventyr sammen med ham – og hun har altid sin yndlingsbamse, Teddy, med. Gurli elsker også at lege med sin bedste ven, Frida Får, at besøge Bedstemor Gris og Bedstefar Gris, der forkæler hende med hjemmelavet chokoladekage, og så elsker hun også at skrive sammen med sin franske penneveninde, Esther Æsel. Men det, Gurli elsker allermest i hele verden, er at hoppe i mudderpøle, imens hun griner og laver høje gryntelyde.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
03 - Chapter 3
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you