[DA] Gurli Gris - Kæledyrskonkurrencen og andre historier

[DA] Gurli Gris - Kæledyrskonkurrencen og andre historier

Peppa Pig

This Audio Content can be played on

Creative-ToniesSame series

€6.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

Hvad ville du gøre, hvis du havde en øde ø, som du gerne ville bo på for altid? Hvem har verdens bedste kæledyr? Hvem kan hoppe højest – Gurli eller Gustav? Ved du, hvorfor ens spejlbillede bliver vendt på hovedet, når man kigger på sig selv i en skinnende ske? Og hvem har egentlig lagt taget på Gurlis skole? Det kan du finde ud af i denne skønne bog, hvor vi møder Gurli og Gustav og deres dejlige familie og venner.© Hasbro. All rights reserved.

Tag med på sjove eventyr sammen med Gurli Gris, Gustav Gris, Mor Gris, Far Gris, Sara Zebra, Frida Får, Karina Kanin og mange andre! Tag med til Gurlis cirkus, i haven, til basketball, på bådtur, og gør dig klar til at hoppe rundt i mudrede mudderpøle sammen med vores allesammens yndlingsgris! Grynt, grynt!

De fantastiske fortællinger om Gurli Gris blev skabt af Neville Astley og Mark Baker. Siden serie om Gurli Gris blev sendt første gang på Channel 5, Nickelodeon Jr. i 2004, har den lille gris rejst rundt i mere end 180 lande som både legetøj, tøjkollektioner, i bøger og i mere end 330 tv-episoder.

Gurli Gris er en 4 år gammel gris, der bor sammen med Mor Gris, Far Gris og lillebror Gustav. Gurli elsker at lege med sin lillebror og at tage på eventyr sammen med ham – og hun har altid sin yndlingsbamse, Teddy, med. Gurli elsker også at lege med sin bedste ven, Frida Får, at besøge Bedstemor Gris og Bedstefar Gris, der forkæler hende med hjemmelavet chokoladekage, og så elsker hun også at skrive sammen med sin franske penneveninde, Esther Æsel. Men det, Gurli elsker allermest i hele verden, er at hoppe i mudderpøle, imens hun griner og laver høje gryntelyde.

Age 3+

List of titles:

01 - Chapter 1
02 - Chapter 2
Age Recommendation

Age 3+

This Audio Content can be played on

Matching Tonies for this Audio Content

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you