Pipsa Possu - Parhaan lemmikin palkinto ja muita tarinoita

Pipsa Possu - Parhaan lemmikin palkinto ja muita tarinoita

Peppa Pig

€5.99

incl. VAT

Content:

Kaikilla on hauskaa Pipsa Possun ja hänen perheensä kanssa! Pipsa Possun arkeen kun mahtuu jos jonkinmoista puuhaa. Tämän kokoelman kuudessa iloisessa tarinassa Pipsa leikkii hiekkalaatikolla, vie kultakalansa leikkikerhoon, saa vieraita Australiasta, tekee peilitutkimuksia ja järjestää hyväntekeväisyysjuhlan. Lopussa on tarjolla vielä akrobatiaa! Kuka osaa limbota kaikista parhaiten? Se selviää, kun Pipsa Possu ja ystävät käyvät leikkiin!© Hasbro. All rights reserved.

Pipsa on 4-vuotias rakastettava possu, joka asuu Äitipossun, Isäpossun ja pikkuveljensä Jyrin kanssa. Eniten Pipsa rakastaa hyppiä ylös ja alas mutalammikoissa, nauraa ja röhistä äänekkäästi. Tule mukaan jännittäviin seikkailuihin Pipsa Possun, Jyri Possun, Äitipossun, Isäpossun, Susa Seepran, Lotta Lampaan, Johanna Jäniksen ja monien muiden kanssa! Röh röh!

Pipsa Possun ihanan maailman ovat luoneet Neville Astley ja Mark Baker. Ensijulkaisustaan Nickelodeon Jr. -kanavalla vuonna 2004, Pipsa on matkustanut yli 180 maahan, koristanut lelukokoelmia ja vaatteita ja esiintynyt kirjoissa sekä yli 330 tv-jaksossa.

Age 3+

Age Recommendation

Age 3+

Compatible Tonies

 • image placeholder
   
   
   
 • image placeholder
   
   
   

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you