[NL] Nijntje en vriendjes

[NL] Nijntje en vriendjes

Nijntjes avonturen, groot en klein

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Gleiche Serie

5,99 €

0,00 €

inkl. MwSt.

Inhalt:

Hörprobe

Nijntje en de plassen
Nijntje kan niet buitenspelen, want het regent. Maar ook in huis weet nijntje zich te vermaken. En na de regenbui, gaat ze lekker springen in de regenplassen!

Nijntje en de draak
Oom vliegenier vertelt nijntje dat haar verrassing te maken heeft met draken. Nijntje denkt dat het een drakenei is en probeert het uit te broeden; het is echter een heerlijke drakenvrucht.

Nijntje en de vogel
Op een winterse dag probeert nijntje een vogel te helpen door hem naar binnen te lokken. Moeder vertelt haar dat vogels niet in huizen van mensen horen en dus maakt nijntje een huisje speciaal voor de vogel.

Nijntje wordt boer
Wanneer nijntje vertelt dat zij boer wilt worden, krijgt ze van de boer een zaadje. Het lange wachten is moeilijk, maar nijntje blijft het trouw verzorgen en wordt beloond met haar eerste zonnebloem.

Nijntje en de tenniswedstrijd
Nijntje en nina willen niet dat snuffie in de weg loopt bij het tennissen. Het is geen spel voor honden. Maar na het verliezen van de bal zijn ze blij met snuffie's hulp - hij kan goed ballen vinden!

Nijntje de fee
Nijntje denkt dat ze een toverstok heeft gevonden en probeert te toveren. Nina en knorretje bedenken allerlei manieren om nijntje te doen denken dat ze écht kan toveren.

Knorretje de ballerina
Nijntje en nina zijn aan het balletten en knorretje wilt meedoen. Ze proberen, zonder succes, haar een paar balletpassen te leren. Het onhandige dansje van knorretje is echter zo grappig dat iedereen dansles wil van knorretje.

Nijntje en de bladeren
De wind blaast de bladeren alle kanten op. Nijntje heeft veel plezier; ze ruimt ze op en rent achter ze aan. Ondertussen helpt ze ook haar tante trijn met haar schilderij.

Het kampeeravontuur van nijntje
Nijntje twijfelt of ze wel durft te slapen in de tent in de tuin van betje. Vooral als ze 's nachts enge schaduwen ziet. Gelukkig blijkt het snuffie te zijn die ook graag in de tent wil slapen.

De kar van nijntje
Knorretje doet niet aardig tegen de nieuwe jongen Daan. Ze denkt dat zijn kar stuk is. Maar wanneer het sneeuwt, blijkt de kar van nijntje en knorretje het juist niet meer te doen. Samen met Daan gaan ze sleëen.

Ab 3 Jahre

Titelliste:

01 - Nijntje Intro
02 - Nijntje en de plassen
03 - Nijntje en de draak
04 - Nijntje en de vogel
05 - Nijntje wordt boer
06 - Nijntje en de tenniswedstrijd
07 - Nijntje de fee
08 - Knorretje de ballerina
09 - Nijntje en de bladeren
10 - Het kampeeravontuur van nijntje
11 - De kar van nijntje
Altersempfehlung

Ab 3 Jahre

Dieser Audio Content kann abgespielt werden auf

Passende Tonies für diesen Audio Content

Lieferbar

Versandkostenfreie Lieferung ab 25 €

60 Tage Rückgaberecht

Retouren immer portofrei

Empfehlungen für Dich