[NL] Felicity de Vis 1-6

[NL] Felicity de Vis 1-6

Felicity the Fish

This Audio Content can be played on

Creative-Tonies

€6.99

incl. VAT

Content:

Audio Sample

De zoete inval
Felicity en Debby vinden een kist vol gouden munten. Met de hulp van hun vriend, Ronnie de octopus, dragen ze die naar Meneer Zoetekiews winkel om zoveel mogelijk snoepjes te kopen als ze willen.

Koning Gamba en de Samba Gamba's
Felicity, Debby en Ronnie beginnen een band met Felicity op de gitaar, Debby op zang en Ronnie op de drums! Net op tijd om mee te doen aan de Koraalbaai Talentenwedstrijd!

De schoolregels
Felicity en Debby zijn op school begonnen met synchroonzwemmen, alleen vinden de zusjes dat de zwemlerares Karin Krab niet helemaal eerlijk is. Het is aan de twee papegaaivissen om tegen de stroming in te zwemmen, ook al is dat soms moeilijk.

De nerveuze schildpad
Felicity, Debby, Vin en Ronnie ontdekken een mysterieus wezen terwijl ze verstoppertje spelen in Koraalbaai. Wat is het?

Het plankton
Felicity en Debby vervelen zich omdat ze binnen zitten tijdens een zeestorm en beginnen mensen in de buurt te bellen. Komen de zusjes ermee weg of neemt iemand toch wraak?

De grote schok
Na een oproep voor bandrepetities is heel Koraalbaai volgestroomd met alen! De spanning loopt hoog op want zoveel alen bij elkaar heeft grote gevolgen voor het stroomnet van Koraalbaai. Wie hebben de oproep geplaatst? Durven zij dit eerlijk op te biechten tegen de raad? Of zijn zij niet zuiver op de graat?

Age 4+

List of titles:

01 - De Zoete Inval
02 - De Vis Koning Gamba
03 - De Schoolregels
04 - De Nerveuze Schildpad
05 - Kattenkwaad In Koraalbaai
06 - De Grote Schok
Age Recommendation

Age 4+

This Audio Content can be played on

Enjoy this Audio Content on all Creative-Tonies

Free shipping for orders from €50 on*

Shipping to 17 EU countries

Secure payments with Adyen

60 days happiness guarantee

Recommended for you